Terugblik eerste kwartaal 2019

Op Bosserhof hebben we op 19 en 20 maart mogen genieten van een lekkere high tea. Deze is gemaakt door onze vrijwilliger Annelies. Ook hebben we al mogen genieten van de eerste zonnestralen waarbij we buiten hebben kunnen zitten. En van alle planten en bloemen die weer in groei en bloei komen.

Mergelland hoen kuikens

In maart zijn de eerste mergelland hoen kuikens geboren door middel van de broed machine. Het groeiproces wordt nauw lettend door de deelnemers in de gaten gehouden. De volgende eieren liggen al weer onder de broedmachine.

Duofiets

We hebben voor onze duo fiets die we willen aanschaffen al mooie schenkingen mogen ontvangen. We mogen nog even verder sparen om de fiets aan te kunnen schaffen.

Op welke dagen is Bosserhof gesloten in 2019?

 • 2de paasdag (22 april)
 • Koningsdag (27 april)
 • Hemelvaartsdag (30 mei)
 • 2de pinksterdag (10 juni)
 • 1ste en 2de kerstdag.
 • Oudejaarsdag ( 31 december)

Noteer deze data in je agenda.

Weetjes

 • Onze vrijwilliger Annelies gaat genieten van het kamperen en is op dinsdag 26 maart voor het laatst geweest op Bosserhof. Namens Bosserhof willen we Annelies bedanken voor haar inzet en hulp
 • Er is een nieuwe folder in de maak en deze zal worden uitgedeeld met het 10 jarig bestaan van Bosserhof
 • Iris zal volgend jaar maart in het huwelijksbootje stappen
  We zijn buiten weer bezig om de tuin weer in orde te krijgen voor de zomer.

NLdoet

Op vrijdag 15 maart is er gewerkt aan de broedmachine en kuikenstal. Namens de gemeente zijn ze voor de vrijwilligers en de deelnemers appelflappen komen brengen. Wij danken de vrijwilligers voor het komen helpen en de gemeente voor de lekkere appelflappen.

Warme maaltijd

Tussen 12:00 uur en 13:30 uur zijn wij telefonisch niet bereikbaar in verband met de warme maaltijd. Voor erg dringende zaken mag u ons natuurlijk altijd bellen.

10 jarig bestaan Bosserhof

Bosserhof bestaat 10 jaar. Dit willen we vieren op door een opendag te houden op zondag 23 juni 2019 van 11:00 uur tot 16:00 uur. Onze deelnemers en families zullen een uitnodiging ontvangen.

Carnaval

Met de carnaval is er goed gehost en goed gegeten. We hebben mogen genieten van verschillende prinsenparen en de boerenbruiloft. Op bosserhof hebben we zelfs een eigen spreuk voor het prinsenpaar.

Op vrijdag 1 maart zijn we met verschillende deelnemers
’s morgens naar de kindertocht in Nederweert en ’s middagsnaar de kinderoptocht in Ospel geweest. Hier werd zichtbaar van genoten.

Vlinderpaât

Het vlinderpaat is weer geopend 10:00 tot 12:30 uur. De koffie staat dan klaar. Je kunt gratis rondleidingen krijgen door de tuin. Kinderen zijn ook van harte welkom.

Warme maaltijd

Tussen 12:00 uur en 13:30 uur zijn wij telefonisch niet bereikbaar in verband met de warme maaltijd. Voor erg dringende zaken mag u ons natuurlijk altijd bellen.

Gesprek

Er kan ten alle tijden een gesprek aan gevraagd worden als dit gewenst is.

Website: www.zorgboerderij-bosserhof.nl Telefoonnummer: 06-24 18 19 57

Email: bosserhof@kpnmail.nl Facebook: Zorgboerderij Bosserhof

Contact