Zondag 31 maart zetten we de klok weer op zomertijd en dan opent Bosserhof ook weer haar poorten voor bezoekers van de Vlinderpaât. De Vlinderpaât is een wandelpad van 1.3 km vanuit het centrum in Nederweert, startpunt zorgcentrum St. Joseph, naar de ‘Levende Tuin’ op Bosserhof. De route wordt aangegeven door groene bordjes met de koninginnenpage erop.

Gedurende de zomertijd is de tuin van Bosserhof elke zondag voor u geopend van 10:00 uur tot 12:30 uur. Hier kunt u genieten van een mooie natuurlijk aangelegde 2 ha. grote tuin waar naast leefruimte voor kippen, herten en ezels, ruim aandacht is voor vlinders, wilde bijen en andere insecten. Door de hele tuin lopen goed begaanbare wandelpaden met op veel plaatsen gezellige zitjes om even te genieten van de rust en de natuur. Ook voor kinderen is er genoeg te zien en te beleven. Er zijn altijd gidsen aanwezig die u gratis rondleiden.

Op ons terras kunt u genieten van een kopje verse koffie of thee met een lekkere wafel en een gezellig praatje. Johanna en André Jacobs heten u samen hun team enthousiaste vrijwilligers graag weer van harte welkom.