Terugblik derde kwartaal 2018

De noten en appels vallen van de bomen. De noten worden opgeraapt en voor de dieren gedroogd en bewaard. Appels worden geschild om appelmoes van te maken en natuurlijk appeltaart. Hier wordt zichtbaar van genoten en verhalen over vroeger komen los.

Gesprekken

De eerste contactpersonen/familie gesprekken gaan weer ingepland worden. Bosserhof zal op korte termijn contact met u opnemen op een gesprek te plannen.

Uitstapjes

In de week van de eenzaamheid waren er verschillende activiteiten te doen in gemeente Nederweert. Vanuit bosserhof zijn we met verschillende deelnemers en begeleiders naar Cita Verde ( waar de studie richtingen waren te zien) en naar Eynderhoof geweest (waar we hebben genoten van een lekkere lunch en een rondleiding). Hier is zichtbaar van genoten. Ook het vlinderpaat heeft mee gedaan met de week van de eenzaamheid.

Op welke dagen is Bosserhof gesloten in 2018 ?

  • dinsdag 25 en woensdag 26 december (kerstmis)
  • 31 december oudjaar
  • 1 januari 2019 nieuwjaar

Noteer deze data in je agenda.

Weetjes

  • de buiten stoepen gecontroleerd zijn en alles weer gelijkvloers ligt
  • we op woensdag 7 november uitgenodigd zijn op basisschool de Kerneel om te komen kijken naar het sinte-merte toneelstuk – in november gaan we weer met verschillende deelnemers op bezoek bij het sinterklaas huis in Weert.
  • we verwachten binnenkort op Bosserhof 2 hertjes
  • op dinsdag hebben we een stagiaire Sem
  • we druk bezig zijn met het verwerken van de nieuwe AVG privacy wet? Voor vragen neem contact op met Bosserhof@kpnmail.nl
 

Wensboom

Sinds kort hebben we op Bosserhof een wensboom. Hier kunnen wensen ingehangen worden die onze deelnemers hebben. Het is variërend van zondagse soep, nog een keer kunnen fietsen tot mantelzorgers die nog lang voor mij mogen zorgen. Indien het mogelijk is laten we de wens in vervulling gaan.

10 jarig bestaan Bosserhof

Volgend jaar bestaat Bosserhof 10 jaar. Dit willen we vieren op zondag 23 juni 2019. Noteer deze data alvast in je agenda. Meer informatie zal tegen die tijd volgen.

Dag van de mantelzorger

10 november is het de dag van de mantelzorgers. En deze dag zullen we niet zomaar voor bij laten gaan. Samen met onze deelnemers zullen we iets voor u maken. Wat aan de deelnemers mee naar huis gegeven zal worden.

Vlinderpaât

De Vlinderpaât op Bosserhof is elke zondag open. Je bent welkom tot en met 28-10-2018 van 10:00 tot 12:30 uur.De koffie staat klaar, er zijn gratis rondleidingen door de tuin en ook kinderen zijn van harte welkom.

Warme maaltijd

Tussen 12:00 uur en 13:30 uur zijn wij telefonisch niet bereikbaar in verband met de warme maaltijd. Voor erg dringende zaken mag u ons natuurlijk altijd bellen.

Gesprek

Er kan ten alle tijden een gesprek aan gevraagd worden als dit gewenst is.

Website: www.zorgboerderij-bosserhof.nl Telefoonnummer: 06-24 18 19 57

Email: bosserhof@kpnmail.nl Facebook: Zorgboerderij Bosserhof

Contact