Terugblik 2017

We hebben 2017 afgesloten met heerlijke zelfgebakken oliebollen. Daarbij keken we nog even terug op de mooie momenten van het afgelopen jaar, de vele wandelingen door de tuin, al de koninginnenpages die we vrij mochten laten en het heerlijke fruit uit de tuin. Al de kopjes koffie genoten op het terras en de vele fijne gesprekken die we samen mochten voeren. Mooie herinneringen die we koesteren en meenemen naar 2018.

NL DOET 2018

Op vrijdag 9 maart doet Bosserhof mee aan NL-DOET. Op deze dag gaan we een mobiel kippenhok maken, dus zagen timmeren enz.- enz.

Zin om mee te helpen geef je op via nldoet.nl

Samen sparen Hubo Nederweert

Bij Hubo in Nederweert is een spaaractie opgezet om te kunnen sparen voor Bosserhof. Van het bedrag wat er gespaard is wordt een schuilhut gemaakt voor de eenden bij de vijver. Van de uitslag wordt u nog op de hoogte gehouden.

Op welke dagen is Bosserhof gesloten in 2018 ?

  • maandag 2 april (Pasen)
  • donderdag 10 mei (hemelvaart) – maandag 21 mei (Pinksteren)
  • dinsdag 25 en woensdag 26 december (kerstmis)

Noteer deze data in je agenda.

Weetjes

  • Wist je dat Andre en Johanna op 25 november voor de 2de keer opa en oma zijn geworden van een meisje genaamd Mila?
  • Wist je dat op elke 3de maandag van de maand het alzheimer café is? Dit vindt plaats in het Keenter Hart te Weert. Hier komen verschillende thema’s aanbod die te maken hebben met dementie. Inloop is vanaf 19:00 uur, het programma start om 19:30 uur en duurt tot 21:30 uur.
  • Wist je dat op zondag 25 maart van 10:00 tot 12:30 wekelijks het Vlinderpaât weer geopend is? Je kunt dan door de vlindertuin lopen en genieten van een kopje koffie met iets lekkers.

Warme maaltijd

Tussen 12:00 uur en 13:30 uur zijn wij telefonisch niet bereikbaar in verband met de warme maaltijd. Voor erg dringende zaken mag u ons natuurlijk altijd bellen.

Vastenavend /Carnaval

Prins en prinses
Voor de eerste keer heeft Bosserhof met carnaval een eigen prins en prinses. Misschien worden we vereerd met een bezoek van het prinsenpaar uit Nederweert.

Boerenbruidspaar
Ook dit jaar wordt er weer een boerenbruidspaar uitgeroepen op bosserhof.

Kinderoptocht
Afhankelijk van het weer willen we op vrijdag 9 februari met zo veel mogelijk deelnemers naar de kinderoptocht gaan kijken.
Wij gaan er samen weer een gezellige Vastenavend van maken.

Medicijnpaspoort

Om bij noodgevallen juist te kunnen reageren verzoeken wij u om een up to date medicijnpaspoort van de deelnemers in te leveren. Dit hebben we graag zo spoedig mogelijk in ons bezit. U mag dit ook aan de chauffeur meegegeven.

Website: www.zorgboerderij-bosserhof.nl Telefoonnummer: 06-24 18 19 57

Email: bosserhof@kpnmail.nl Facebook: Zorgboerderij Bosserhof

Contact