Zondag 20 oktober om 12.30 uur eindigt alweer het zesde seizoen Vlinderpaât. De mensen die ons kennen en vaker op de zondagmorgen even een praatje komen maken onder het genot van een kopje koffie, een wafel, weten dat we weer een heel afwisselend en fijn seizoen hebben gehad. Wij zien u graag terug, vanaf 29 maart 2020 zijn we weer iedere zondagmorgen van 10.00 tot 12.30 geopend.

Voor de mensen die ons nog niet kennen: kom volgend seizoen gerust eens langs en geniet van de mooie tuin, de vlinders, kippen, ezels en de gezelligheid. Onze vrijwilligers staan vanaf 29 maart 2020 graag voor u klaar.

(“De vlinderpaât” is een pad vanaf het centrum van Nederweert naar de vlindertuin van de zorgboerderij “Bosserhof”. Langs het pad zijn vlinderstruiken geplant in het openbare groen van de gemeente, bij appartementencomplexen van de Bouwvereniging Nederweert en bij particulieren in de tuin. André en Johanna, de eigenaren van zorgboerderij “Bosserhof” stellen deze vlindertuin open ’s zondags van 10.00-12.30 uur -alleen gedurende de zomertijd- voor publiek.)