Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 118.172.181.147 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
8 berichten.
Els Els schreef op 12 juni 2018 om 15:01:
Moeder is bijna een jaar naar Bosserhof gegaan. De reden voor haar bezoek aan Bosserhof was veiligheid voor moeder en ontlasting van de familie.

Moeder was er niet blij mee, want ze had het nog veel te druk om zoveel van huis te gaan. Echter, de wens van moeder om zelfstandig dingen in huis te doen was vele malen groter dan haar mogelijkheden. Daar aan toe geven is een strijd.

Vanaf dag 1 is moeder heel blij geweest met de maaltijden: "Het eten bij Bosserhof is heerlijk!" Ook zijn Johanna en haar mensen altijd heel vriendelijk en behulpzaam. Moeder heeft haar hele leven in haar eigen omgeving geleefd en het heeft haar tijd gekost om te wennen aan het functioneren in een groep. Aanvankelijk benoemde ze het als werk: "ik moet naar Bosserhof". Chauffeur Nico kwam moeder altijd ophalen en bracht haar naar huis. Moeder heeft het contact met Nico altijd bijzonder gewaardeerd.

Recent werd moeder opgenomen in een verpleeghuis. Moeder kijkt nu terug op haar tijd bij Bosserhof en vertelt dan hoe fijn ze het had bij Bosserhof. "Daar hadden ze aandacht voor mij en werd ik meteen geholpen wanneer ik naar het toilet moest." En "wat hebben we veel gelachen".
Kortom: niemand wil uit zijn eigen omgeving weg, omdat het lichamelijk en/of geestelijk niet meer gaat zelfstandig. Maar als het dan toch moet, dan ben je blij dat je bij Johanna en haar mensen terecht komt. Dank jullie wel allemaal voor de goede zorgen voor onze moeder!!
Petra Witkamp Petra Witkamp uit Weert schreef op 4 mei 2018 om 10:38:
Dank je wel dat ik bij jou en je geweldige team een dag mocht meelopen i.v.m .mijn scholing. Ik heb er van genoten en een mooi verslag kunnen schrijven, van wat jij de mensen aanbied. ga zo door. Nogmaals hartelijk dank. Gr.Petra
Toos Kneepkens Toos Kneepkens uit Nederweert schreef op 27 maart 2018 om 18:43:
Bedankt Johanna, Andrรฉ en alle vrijwilligers wat jullie voor ons pap gedaan hebben. De communicatie als er iets was liep perfect. Jullie dachten met ons mee. Pap heeft een fijne tijd bij jullie gehad. Toen hij ziek werd en niet meer kon komen bleven jullie belangstelling tonen, en hebben hem zelfs nog opgezocht in het ziekenhuis. Jullie zijn toppers! ๐Ÿ’๐Ÿ’๐Ÿ’
Ger Bongaerts Ger Bongaerts uit Kelpen-Oler schreef op 23 februari 2018 om 18:50:
Zowel mijn vader als mijn moeder hebben jaren lang, bij Johanna en haar team + vrijwillegers op Bosserhof verbleven. Voor hun beiden was dit een geweldige tijd. Zij voelde zich omringd door โ€œmensenโ€ mensen. Een team wat zich als dagtaak gesteld heeft de bewoners een โ€œthuis te gevenโ€. Lieve mensen jullie zijn super. Altijd bereid om mee te denken. Indien jullie veranderingen bemerkte, kwam er altijd heel alert een telefoontje. Altijd flexibel als je ons als mantelzorgers daar mee kon ondersteunen of ontlasten. Zomers lekker buiten koffie drinken, wandelen en bij slecht weer binnen kaarten enz. Nogmaals hartelijk dank voor de fantastische zorg voor mijn moeder en mijn vader. Lies voor jullie allemaal Ger Bongaerts
Zorgboerderij de Peelwerker Zorgboerderij de Peelwerker uit Asten-Heusden schreef op 3 oktober 2017 om 22:11:
Hallo Johanna,
Bedankt voor je tijd vandaag om met ons gezellig koffie te drinken en de rondleiding op jullie mooie zorgboerderij. We waren erg onder indruk van 't geweldige wandelpad en bos, ziet er prachtig uit!
Groetjes de Peelwerker (s)
Marion Hartman Marion Hartman uit Heibloem schreef op 20 september 2016 om 13:31:
Hoi Johanna en Andrรฉ,
Afgelopen zondag hebben wij met een groep van Zonnebloem afdeling Heibloem genoten van een middag op jullie mooie zorgboerderij. Na de hartelijke en gastvrije ontvangst besloten we onze picknick binnen te nuttigen, waar heerlijk werd gegeten, gekletst en gelachen. Gevolgd door een mooie wandeling buiten, met Andrรฉ als gids en verteller.
Tot slot als toetje voor iedereen een zonnebloem, een lekker sterappeltje en een puur-natuur-insectenhotel voor de liefhebbers!
Op de terugweg heel veel complimenten gehoord van onze deelnemers, dus ga zo door met jullie prachtige Bosserhof!!
marijke van 't klooster marijke van 't klooster schreef op 10 maart 2016 om 20:26:
Hoi Johanna en andre,
Mooie nieuwe website, complimenten.
Wat hebben jullie toch een mooi initiatief, prachtig!
Gr marijke
adminbosserhof adminbosserhof uit Nederweert schreef op 30 december 2015 om 00:46:
Welkom op de website van Zorgboerderij Bosserhof. U kunt hier een bericht achterlaten in ons gastenboek.